Află despre ce va fi vorba în NOILE episoade săptămânale #letsmakewellness

de laura

Ce înseamnă wellness? Ce înseamnă mindfulness? Cum să gândim pozitiv? Cum putem atinge starea de bine? Cum putem să ne menținem sănătoși și să avem o viață împlinită?

Sunt genul acela  de întrebări care au ajuns să fie atât de mediatizate în ultima vreme încât avem impresia că cineva încearcă tot timpul să ne vândă acea “rețetă perfectă” care din păcate nu există!!!

Și totuși, cine are răspunsul corect la aceste întrebări?

Ei bine, cu toții îl avem!   Se află înăuntrul nostru, așteaptă să fie descoperit de fiecare dintre noi pentru că el diferă în funcție de dorințele și de particularitățile noastre!

Dar odată ce descoperim răspunsul, diferența va fi între cei care vor știi ce trebuie să facă și cei care vor aplica ceea ce știu că trebuie să facă!

Eu am ales să aplic ceea ce am învățat și astfel am ajuns să îmi contruiesc și să îmi trăiesc viața pe care cândva doar mi-o imaginam. Astăzi, este realitatea mea de zi cu zi!

Misiunea mea este să transmit mai departe ceea ce a funcționat pentru mine și îmi doresc să reușesc să inspir cât mai multă lume prin puterea exemplului.

Din acest motiv, am creat comunitatea LET`S MAKE WELLNESS, în care vă invit să vă alăturați, pe instagaram, facebook, grupul de facebook și youtube și să urmăriți NOUA serie de episoade #letsmakewellness , în care voi împărtăși cu voi informații din toate subiectele amintite mai sus și nu numai!

Până data viitoare… Let`s Make Wellness go VIRAL.

Laura Popescu

 

0 Lasa un comentariu
0

You may also like

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Call Now Button