My Story

de laura

Salut!

Numele meu este Laura Popescu, am 30 de ani, sunt soție, mamă și antreprenor – fondatorul brand-urilor SUCUL VIU și THE WELLNESS SHOT și mi-am dedicat ultimii 5 ani din viață învățând și aplicând ultimele studii și tehnici din domeniul  wellness-ului, al biohacking-ului și al dezvoltării personale.

Într-o lume care pare scufundată uneori în haos, am învățat că se poate să fim fericiți.

Privind spre sufletul nostru, spre natură, spre puterea cu care ne-a înzestrat Dumnezeu, putem să ne depășim limitele.

Provenind dintr-o familie de artiști, parcursul meu în copilărie a fost programat în direcția artei și am absolvit Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică din Cluj-Napoca. Baletul de performanță, de la o vârstă fragedă până la finalizarea liceului, a fost pentru mine un drum cu multe sacrificii, dar care m-a învățat ce înseamnă disciplina în viață. De-a lungul timpului existența mea a fost marcată de anumite probleme în familie, probleme care mi-au dezvoltat anumite traume și tipare care și-au pus profund amprenta asupra dezvoltării mele ca adult. Stilul de viață nesănătos, anemia severă, acneea chistică, lipsa de încredere și de motivație, teama de a nu reuși în viață, m-au condus într-o luptă chinuitoare cu depresia și atacurile de panică, cu care m-am confruntat mult timp. După ani întregi de analize și vizite la nenumărați medici specialiști, am ajuns să urmez la recomandarea lor un taratament medicamentos agresiv, netratând cauza problemelor mele ci doar efectul.Acum mi-am dat seama că am făcut mai mult rău decât bine, organismul meu suferind un șoc puternic care a condus inclusiv la pierderea unei sarcini.

 Din acel moment, atenția mea s-a îndreptat spre știința naturopatiei și a biohacking-ului și viața mea a început să se schimbe spre bine cu pași mici, dar siguri.

Astăzi sunt mama unei fetițe minunate în vârstă de 2 ani, am o familie fericită, relații sănătoase, o carieră înfloritoare și multă poftă de viață 🙂

Deși sunt absolventă a Facultății de Drept, am ales calea antreprenoriatului, iar în prezent am devenit un adevărat promotor al unui stil de viață sănătos, ca urmare a ultimilor 5 ani de pregătire în domeniul wellness-ului și al dezvoltării mele personale, cu focus pe business-ul care m-a adus astăzi aici, SUCUL VIU

Studiind în profunzime terapia cu sucuri, văzând puterea lor transformatoare pe mine, familia mea și pe sutele de clienți pe care i-am consiliat de-a lungul anilor,

mi-am dat seama că pe lângă sănătatea fizică și grija de a alege cu ce anume ne hrănim organismul, un alt element CHEIE în procesul de transformare este echilibrul și sănătatea minții noastre(cu ce ne hrănim mintea,cum o putem optimiza astfel încât să ne creștem productivitatea).

În prezent studiez nutriția și știința Biohacking-ului, care în opinia mea este calea viitorului pentru a avea o viață sănătoasă în mediul în care trăim astăzi.

Am ales să documentez călătoria mea în mediul online pentru că simt că misiunea mea astăzi este să împărtășesc cu voi ceea ce învăț, am învățat și experimentat pe parcursul acestor ani, fără să îmi doresc nimic în schimb, decât să reușiți să puneți în practică tot ceea ce considerați că vă va ajuta să vă cunoașteți mai bine și vă va îmbunătăți calitatea vieții.

Consider că doar educația ne mai poate salva, de aceea, imi doresc să contruim împreună comunitatea Let`s Make Wellness, în care vă invit să vă alăturați pe Instagram, Facebook și Youtube   unde învățăm, apoi aplicăm și dăm mai departe!

~  Let`s make wellness go viral  ~

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Call Now Button