The Wellness Shot : Noul tău aliat în materie de sănătate!

de laura

Esențele tari se țin în sticluțe mici!

 

Un adevăr știut de noi toți, valabil și în cazul sticluțelor noastre The Wellness Shot. Ce le face însă cu adevărat speciale?

The Wellness Shot este în primul rând un produs născut din necesitate și din dragostea pentru o viață cât mai echilibrată și cât mai apropiată de natură.

 

Pentru că mulți dintre noi ne confruntăm tot mai des cu sentimentul de confuzie în legătura cu alimentația și devenim tot mai sceptici în legătura cu ce ar trebui sau nu să consumăm, am decis să creăm un produs transparent, organic, care să ne ajute să ne păstrăm starea de bine în mod natural.

 

 

Totul a început datorită nevoii de a oferi familiei mele tot ce este mai natural și mai bun.

Astfel am descoperit Biohacking-ul, știința de la baza The Wellness Shot, pe care am aprofundat-o cu interes și conform căreia corpul nostru se poate schimba și optimiza extraordinar de mult datorită micilor schimbări pe care le facem în stilul nostru de viață.

Practic, odată ce  preluăm controlul asupra propriului nostru corp, reușim să îi identificăm necesitățile, care sunt unice pentru fiecare în parte. Unice sunt și cele 6 Shot-uri, pe care le-am gândit astfel încât să acopere un spectru cât mai larg de nevoi.

Fiecare Shot este preparat în mod individual. Totul este făcut la scară mică pentru a-ți putea oferi cea mai bună calitate a ingredientelor.Asta este ceea ce ne definește și ne face unici în fața concurenței.

 

Shot-urile conțin minerale esențiale, apă vie Kangen, vitamine, probiotice, antioxidanți, ulei de canabis, plante adaptogene, combinate cu uleiuri esențiale pure, de uz intern Young Living.

Cu aceste ingrediente atent selectate, fiecare shot intră direct in fluxul sangvin prin tractul gastrointestinal reușind astfel să potențeze la maxim ingredientele, ajungând în organismul nostru exact unde este nevoie!

Odată introduse în dieta zilnică vei resimți rapid beneficiile lor, precum claritate mentală, energia mult visată și vei fi predispus să faci alegeri alimentare mult mai sănătoase pe termen lung.

 Cutia Rainbow mix, conține toate cele 6 shot-uri, astfel încât să te poți bucura de toată complexitatea lor.

Le poți consuma în ce ordine dorești, în termen de maxim 6 zile de la primirea cutiei (nu uita că sunt 100% naturale și e nevoie să fie păstrate în frigider).

        Să facem cunoștință cu fiecare Wellness Shot în parte!

 

  • IMMUNITY conține apă Kangen, apă de cocos, suc presat la rece din ghimbir, piper cayenne,ulei           esențial de lămâie, B-complex, miere crudă.

     

     Acest blend în care ghimbirul  potențat de uleiul esențial de lămâie este vedeta, este ideal pentru a preveni scăderea imunității în perioadele de stres, început de răceală sau oricând te simți lipsit de energie.

 

 

 

  • POWER conține apă Kangen, apă de cocos, suc presat la rece din turmeric, piper negru, suc presat la rece din portocale organice și ulei de cocos.

     

POWER este esențial în rutina ta de wellness, fiind un puternic antiinflamator. Ajută în durerile articulare, iritații ale pielii și contribuie la frumusețea pielii, conferindu-I strălucire.

 

 

 

 

  • ENERGY conține apă Kangen, suc presat la rece din cătină organică, pudră de baobab,pudră de camu camu,ulei esențial de portocale, vitamina C pură.

 

Super stimulent al imunității, cu o doză mare de vitamina C, acest shot îți va conferi toată energia de care ai nevoie pentru întreaga zi și te va ține departe de răceli. Îl poți consuma de fiecare dată când simți nevoia unui boost de energie sau înainte de workout.

 

 

  • GUT CHECK  conține apă Kangen, apă de cocos, oțet de mere, suc presat la rece din ghimbir, suc organic de aloe vera, probiotic și miere crudă.

70% din funcția imunitară se află în intestine, iar dacă te confrunți cu probleme digestive, balonare, consțipație și lipsă de energie, acest shot conține 1 bilion de culturi vii care iți va restabili echilibrul florei intestinale.

 

 

  • WELLNESS CURE  conține apă Kangen, apă de cocos, iarbă de grâu, spirulină, ulei esențial de lămâie, ulei de cannabis și suc presat la rece din ananas.

Wellness cure este shot-ul cu formula cea mai complexă. Uleiul de canabis și iarba de grâu, sunt două ingrediente foarte puternice care vindecă în profunzime organismul și conferă o stare de bine din interior. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă a se consuma zilnic pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

  • MORNING RECOVERY  conține apă Kangen, milk thisle, prickly pear (cactus de nopal), ginseng panax, săruri de rehidratare, B-complex, apă de cocos, suc organic de aloe vera, ulei esențial de mentă și vitamina C pură.

 

          

   Acest shot te salvează și funcționează ca un antidot dacă ai avut o noapte albă, sau ai consumat alcool. Conține o formulă unică, naturală, care ajută la detoxifierea ficatului, cu ajutorul vitaminelor, necesare pentru a te repune pe picioare.

 

 

Acum că ai făcut cunoștință cu gama The Wellness Shot, rămâne să le încerci și să te bucuri de toate beneficiile sale.

Shot-urile le poți comanda de AICI

 

Dacă ți-au plăcut, te aștept cu drag în comunitatea Let`s Make Wellness, unde ne propunem să împărtășim informații legate de sănătate, wellbeing, biohaking și despre tot ceea ce ne definește ca oameni, astfel încât să devenim cea mai bună versiune a noastră.

~ Let`s make wellness go viral ~

 

0 Lasa un comentariu
1

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Call Now Button